Събираме Железният екип отново!
Приятели, на 02.09. тръгваме на поход навътре в планината – чак до х. Рибни езера. Ще се потопим в красивата рила с нашите петима приятели с увреждания.
След успешното ни и много емоционално изкачване на снежния Черни връх през март и достигнатите Рилски езера, време е да направим решителна крачка напред и ситгенм до х. Рибни езера. 🌿
Ние, групата ентусиасти от фондация „Ела и Ти“ вече 6 години помагаме на трудно подвижни и напълно неподвижни хора да посещават българските планини, пещери, езера и язовири.
Събитието ни се реализира с подкрепата на нашите приятели – доброволците от ПСС – отряд Дупница
Запиши се за участие. Местата са силно ограничени:
Целта ни този път е да съберем доброволци, с чиято помощ да придвижим специализираните носилки с нашите петимата приятели, за да видят с очите си красотата на приказната Рила. Емоция, преживяване, гледки, които не могат да бъдат уловени в снимка.
Всички участници са нетърпеливи за това незабравимо преживяване. Оборудването и носилките са осигурени и сега събираме нашия екип от всеотдайни доброволци, без които нищо от това няма да стане реалност.
Ние търсим точно теб – човекът с голямото сърце, който обича планината, който ще даде от времето и силата си, за да помогне на друг. Човекът, който вярва, че “невъзможно” е само дума и притежава физическата издръжливост да успява в начинанията си! 🎯
Ако това си ти, Ела с нас на 2-ри септември и се включи в носенето на носилките, помогни ни с качването на багажа и предварителната организация на всичко това.
Мястото на срещата ни ще бъде на 02.09.23. на КИРИЛОВА ПОЛЯНА В 8:30 часа!!!
В зависимост от това колко души ще се съберем, ще направим предварително разпределение по колите, за да оптимизираме местата.
До изходната точка ще стигнем с джипове, а от там до х. Рибни езера
с носликите/колички ще тръгнем към целта ни.
Ако искаш да станеш част от Железния екип на Ела и Ти – пиши на страницата на фондацията @elaitifoundation, на мейла ни info@elaiti.com или позвъни на организаторите:
0878686720 – Гери
0882464666 – Плами
В страницата ни ще качваме информация за това как върви организацията и ще сме на разположение да отговаряме на въпроси от страна на доброволците!
Ела и Ти!
Заслужава си!