Събираме Железният екип, за да впрегнем шейните!

Каним всички любители на земната планина, скиори с панти, доброволци със снегоходки. Всички ще се впрегнем в шейните и заедно изтеглим до вискоскътаните езера.
Нашите участници са с трима трудно-подвижни приятелчета, които ще седнат в шейните, предоставени от ПСС отряд Дупница.
Първото ни зимно посещение в Рила планина ще има и едно различно по-екстремно преживяване за нашите доброволци.
То ще включва лифт, изтегляне на шейните по стръмен склон, разходка из езерата и връщане.

След успешното ни и много емоционално изкачване на снежния Черни връх през март е време да видим и зимната премяна на планина Рила.
Ние сме фондация Ела и Ти и вече 7 години помагаме на трудно подвижни и напълно неподвижни хора да посещават българските планини, пещери, езера и язовири.
Целта ни този път е да съберем доброволци, с които с помощта на екип от доброволци с панти и снегоходки да придвижим тримата ни приятели, за да видят с очите си замръзналите езерата и небето над Рила. Преживяване, което не може да бъде уловено в снимка.

Всички участници са нетърпеливи за това незабравимо преживяване. Шейните са осигурени и сега събираме нашия екип от всеотдайни доброволци, без които нищо от това няма да стане реалност.

Ние търсим точно теб – човекът с голямото сърце, който обича планината, който ще даде от времето и силата си, за да помогне на друг. Човекът, който вярва, че “невъзможно” е само дума и притежава физическата издръжливост да успява в начинанията си!
Ако това си ти, Ела с нас на 23 март и се включи в придвижването на шейните – дърпане, теглене, спускане. Помогни ни с придружаването на трудноподвижен участник и в предварителната организация.
Мястото на срещата ни ще бъде на 23.03.2024. на паркинга за лифта при х. Пионерска, планина Рила, в 8:30 часа!

В зависимост от това колко души ще се съберем, ще направим предварително разпределение по колите, за да оптимизираме местата. Ще стигнем до хижа Пионерска и оттам ще се качим до х. Рилски езера с лифт.
От х. Рилски езера с шейни, в които ще се впрегнем чрез въже/ лента ще тръгнем към целта ни – езерата.
Ако искаш да станеш част от Железния екип на Ела и Ти – пиши на страницата на фондацията (https://www.facebook.com/elaitifoundation), на мейла ни info@elaiti.com или позвъни на организаторите:
0878686720 – Гери

В страницата ни ще качваме информация за това как върви организацията и ще сме на разположение да отговаряме на въпроси от страна на доброволците!
Ела и Ти!
Заслужава си!
Ще бъдем благодарни и на подкрепа от Ваша страна през линка ни за дарения:

Банкова сметка
BG77FINV91501016961387 Фондация „Ела и ти“
https://www.epay.bg/v3main/paylogin_main?env=Yx8eYnk5U
https://www.epay.bg/v3main/paylogin_main?env=Wd60ADwaU

Дарете през Платформата на Фондация BCause