Привет, привет!

Дойде време да обявим кого смятаме да зарадваме със средствата от своя благотворителен базар. Както бе обещано, събраният посредством организираната акция найлон ще бъде претворен от верните ни плетачи и изкуствоправци в красиви изделия; сумата от продажбата на изделията, заявихме, ще бъде дарена до последната стотинка на български проект с отношение към темата „околна среда”.

Ето го и адресатът на плода на нашите усилия: фондация Ела и Ти – Ela I Ti Foundation! Основна кауза на фондацията е осигуряване на достъп на хората в неравностойно положение до красивите кътчета на страната ни и заздравяване на връзката човек-природа. Смятаме, че бенефициентите на „Ела и ти” са посланици на онова, за което и торбичковата ни кампания разказва, а именно – всички ние без изключение сме част от природата и трябва да намерим начин да се свържем с нея, заживявайки в хармония със законите й. Докоснали се до хубостта и силата й, хората с увреждания се научават да я обичат и да й се доверяват, а оттам – да я пазят и възраждат съобразно възможностите си.

Вярваме, че перспективата да допринесете за достойното дело на „Ела и ти“ ще ви накара да застанете зад общата кауза с още по-голям ентусиазъм.
Очакваме ви на девети и десети април в двора на СУ!