На 13 ноември 2021 г. имахме щастието да посетим пещера Снежанка. Изучихме всички нейни тайни, полюбувахме се на живописната ѝ натура и разбира се, се запознахме с нейните обитатели – прилепите. Във всяка една от залите на „Перлата на Родопите“ се порадвахме на причудливите ѝ форми, а в последната зала „Вълшебство“ се заредихме с приказни емоции. За древната история на една от най-красивите пещери в Бълария ни разказаха местните екскурзоводи.

Изключително щастливи сме, че успяхме да подарим този вълнуващ ден на безспирно търсещите приключения, хора с увреждания. Ден, изпълнен с много вълнуващи мигове, въжета, носилки джипове и армия от доброволци, които не спряха дори за миг да дават всичко от себе си, за да превърнат още една мечта в реалност.

Десетки доброволци станаха част от този приключенски ден и бяха причината за усмивките по лицата на всички участници. Част от тях пропътуваха разстоянието от Кърджали до пещера Снежанка с едничката цел да участват в „На гости на Снежанка с Ела и ти“. Те, както и всички останали млади хора се включиха в носене на носилки, придружаване, споделяне на разговори и преживени моменти. Включиха се безмълвно, ентусиазирано и всеотдайно.  Няма как да не споменем и огромата подкрепа от страна на община Пещера, без която денят нямаше да бъде същия. Благодарим на всеки един от тях за всеотдайността и ентусиазма, с които се включиха в нашата мисия.

Тръгнахме си от пещера Снежанка заредени с положителни емоции и широки усмивки по лицата. А това нямаше как да се случи без подкрепата и енергията на всички доброволци, участници, съмишленици и приятели. Благодарим ви от сърце!

Разчитаме и на Вашата подкрепа, за да успеем да сбъднем още повече мечти и да сме причината за усмивката на лицето на другия!