Мнозина от вас си спомнят за миналите две години 2021 и 2022 – едни много специални дни за ски и планина. Запомнихме мъглата и студа, както и топлещото снежно слънце при -15C, но най-вече огромното ви желание и ентусиазъм, както и усмивките на нашите приятели в шейните.

Тази година от фондация ЕЛА и Ти решихме да направим отново това добро дело, като надградим нещата. С притаен дъх очаквахме снега и дълго. Ето го, че пак дойде и силно се надяваме да се задържи поне още месец. Затова ви каним отново на Витоша по трасето Алеко – Черни връх.
На 18 март 2023 г. заедно направихме невъзможното възможно! И отново се впуснахме в снежна авантюра за едно различно, силно и вълнуващо преживяване.

Железният екип и нашите прекрасни участници Стефи, Емона, Алекс, Сейхан и Румен не се спряха пред нищо по пътя си към върха!
Желанието ни да бъдем там, мотивацията ни да сме заедно, да успеем, да сме екип бяха по-силни от ледения вятър и от мъглата.
Черни връх ни даде от всичко – и слънце, и студ, и умора, и безкрайно удовлетворение, а ние стигнахме до него с петте шейни и живия ни впряг за по-малко от 2 часа.
Благодарим на всички замесени, през следващите дни ще качваме още снимки и ще ви разкажем с повече подробности за това незабравимо преживяване!

Събитието реализирахме с подкрепата на Планинска спасителна служба – отряд София.